Home > Internet Explorer > You Tube Not Working With Vista

You Tube Not Working With Vista

Contents

Restart the browser and the problem will be fixed. the plugins are different .................for the Different browsers for example for the chrome simply open it and press alt+F and click on Settings then scroll down ...and click Show advanced settings cam90066 1 solutions 4 answers Posted 5/5/15, 10:29 AM Thanks, Vespardi. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. navigate here

bclay Posted 1/13/15, 5:37 PM Question owner Fred- Thanks for your interest - tried your suggestion - didn't work. Also have noticed that now my IE9 is working at a snail's pace, lagging badly, taking ages to load photos, etc, but when I use Google Chrome and I don't have Loading... When go to YouTube, I can play the ad that is at the top of the screen but when I pull up a specific YouTube I still get the "f" in

Youtube Videos Not Playing In Internet Explorer 11

Restart your device after that . Continue until the problem returns. I have turned off the "ad block" and it still doesn't work. The protected mode feature of the Flash player plugin has security benefits, but seems to have compatibility issues on some systems.

In the Flash Player Setting Manager, click Advanced. or one computer is decktop with router and the other computer is a laptop - is it possible that the router transmitted the problem with the desktop to the laptop and Toggled the media.mediasource setting to no avail. Youtube Internet Explorer Has Stopped Working Open the Administrative Command Prompt and enter the command: regsvr32 c:\windows\system32\macromed\flash\flash.ocx then hit the Enter key.

This command re-registers the flash.ocx file. Like Show 0 Likes(0) Actions 2. Go to “Start” and click on “Set Program Access & Defaults”. Click on “Custom” and select Windows Media Player.

Click here for instant PC assistance for Flash install problems - how to fix Flash player installation problems such as the Youtube error: Hello, you either have JavaScript turned off or Youtube Internet Explorer 9 Now you can play the Youtube videos with out any issues Thank you.. Open your Internet Explorer browser and go to a website with flash content like YouTube. If not - or there is still a problem - use the Flash Player uninstall tool (see the top of this page) and try reinstalling the player.

Youtube Videos Won't Play In Internet Explorer 11

Loading... Sign in to make your opinion count. Youtube Videos Not Playing In Internet Explorer 11 This might not take effect until all Flash has been unloaded for a few minutes, or you close Firefox. ------------------------------------- 1) Enter the config by typing about:config in the address bar. Can't Play Youtube Videos Internet Explorer 11 I was feeling encouraged, albeit ever so briefly.

Could it have something to do with Cox, my internet provider? check over here This is going to be a marathon - stay in there... YouTube had been playing perfectly in Chrome, IE, on my android tablet...AND in FF (37.0.2)!...all along, and then poof! Now click the View Objects button. Youtube Not Working On Internet Explorer 8

Powered by vBulletin Version 4.1.0 Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. I have turned off the "ad block" and it still doesn't work. For the videos that do play, when you right click on them what version of Flash Player is reported at the bottom of the context menu? http://tekspotting.com/internet-explorer/you-tube-not-working-on-vista.html Otherwise, it may be an older or corrupt version of Flash that is causing the issue.

Thank you! Ie11 Youtube An Error Occurred Windows Vista, Adobe and You Tube , any of them or all may be responsible for the flop show. Remove Flash Player cache a..

Once it does, disable '''ONE''' add-on and restart.

Doesn’t matter if you’re techy or not, you’ll find this extremely ea... - Nance Last article | Next article Back to top iSkysoft Software covers multimedia, business, data and mobile, which My system says it's there, but it still won't work on You Tube - still get same message saying Ineed latest version.Had same message on my Laptop running Windows 7 and Could you try posting the screenshot again using the camera icon in the forum reply toolbar? Youtube Internet Explorer 11 I went to "help" on menu - disabled all add ons - restarted in safe mode and now the YouTube works Safe Mode is a troubleshooting mode that temporarily turns off

ActiveX filtering can prevent your YouTube from working. In the event them soes not necessarily, remove Adobe in addition to get a hold of one more copy out of Www.adobe.com in addition to deploy, Distinct many rubbish documents from If it does not, that tells us something else. weblink Restart.

Solution1: Follow the following steps to fix the problem: Step1. Related links: Flash Player for Internet Explorer (full standalone package) Flash Player for Firefox/Mozilla/Netscape (full standalone package) Flash Player Uninstall program Rating: 4/5 from 20 reviews. bclay Posted 1/14/15, 8:35 AM Question owner Had to go back with the desk top and disable the flash block on it too - to make the YouTube work, Do you The time now is 03:44 AM.

Go to Custom then select Windows Media Player. Closed all other programs before reinstalling direct from Adobe (rather than You Tube link). You will receive a confirmation box of which you are supposed to click OK. A second issue is; you are suppose to move the mouse over the player to display the play arrow.

Enable some add-ons. Enable some add-ons. Right-click on the file and choose Properties. Solution: Go to the ActiveX setting by opening your Internet Explorer browser.

I can access YouTube video if it is embedded in another webpage and it plays just fine. Let us know who the suspect is inspector. ''bclay [[#answer-676864|said]]''

Think I've got it fixed but don't know why. I went to "help" on menu - disabled all add ons - restarted in safe mode and now the YouTube works - at least on my desktop - will try the Argh. :(
Hello, That's to bad, I heard that it didn't work for long for other users as well.

Bud Fred- Thanks for your interest - tried your suggestion - didn't work. It should work now.