Home > Not Working > Xdebug Breakpoint Not Working

Xdebug Breakpoint Not Working

Contents

So before you put a gun to your head, try this. Report message to a moderator Re: Breakpoints not working [message #735603 is a reply to message #551482] Wed, 12 October 2011 10:56 ACCEDOMessages: 1Registered: October 2011 Junior Member how to open in external navigator? -debug using chrome xdebug helper ( log is added but nothing is triggered in eclipse) -when i was using zend studio , in the debug Z drive points to my D:/webserver folder. http://tekspotting.com/not-working/xcode-symbolic-breakpoint-not-working.html

Back to the top Skip to content Ignore Learn more Please note that GitHub no longer supports old versions of Firefox. SublimeTextXdebug owner martomo commented Sep 26, 2013 Is /var/www/bchs.rfsdev.tk/ on your remote server a symbolic link? On my php.ini, I have add the xdebug as an extension instead of a zend_extension. martomo added a commit that referenced this issue Jun 26, 2013 martomo Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans

So I guess I'm in the same boat as Thomas Widlar a few days ago... Might want to mention that symlinks break it. permissive - SELinux prints warnings instead of enforcing. more hot questions question feed lang-php about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation

My problem were spaces in the path: <- breakpoint_set -i 1323 -t line -f file:///Users/admin/Documents/projects/something/path%2520with%2520space/web/index.php -n 223 -> After changing the path to something without Tough it looks like that should be useful if somebody else steps over this problem. share|improve this answer answered Apr 7 '13 at 16:29 Chriki 1,05021327 Hmmm, this is an interesting direction, but it still hasn't solved my problem. :( It gives me something Xdebug Break Not Working What power do I have as a driver if my interstate route is blocked by a protest?

except it shows me the option Debug as PHP Web Application rather than Debug as Script... Xdebug_break Not Working Forgot to restart the tunnel.) Ok, that fixed it. Tomas Smalakys 5,501 Points Tomas Smalakys Tomas Smalakys 5,501 Points about 2 years ago Hi Jenny, I use NetBeans IDE with xDebug coming together. I just had to set the following flag in my relevant php.ini.

bogus... Eclipse Xdebug Breakpoints Not Working After doing an experiment I think I found the issue: Exception in thread Thread-5: Traceback (most recent call last): File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/threading.py", line 532, in __bootstrap_inner File "./xdebug/session.py", line 133, in run I had been developing it > in windows and I was using the Eclipse Helios release for windows. Still, this is way better than before.

Xdebug_break Not Working

In my case everything seemed to work even though I was running the script using /proj/test.php instead of /Proj/test.php. Add this line: xdebug.remote_enable=1 Then phpinfo() will report a functioning xdebug: share|improve this answer answered Jun 27 '13 at 15:57 Seth Battin 2,0161428 +1 for the image (it made Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans The Xdebug module is loaded via zend_extension=path/to/xdebug. Xdebug Not Stopping At Breakpoints Phpstorm Presumably related to how PHPUnit runs the actual test (starting a new process?). –brez Oct 9 '13 at 21:42 Just bare in mind you need to specify path on

See this question & answer for more information. this contact form This is what the end of my php.ini file looks like: [xdebug] xdebug.remote_enable=1 xdebug.remote_handler=dbgp xdebug.remote_port=9000 xdebug.remote_autostart=1 xdebug.remote_connect_back=1 ;xdebug.remote_host=192.168.1.108 zend_extension="/Applications/MAMP/bin/php/php5.5.3/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20121212/xdebug.so" And I also checked the xdebug.so file is in the correct location. When I access the file that's open, the stack and context windows populate, however, breakpoints stay grayed out. After adding the line -Djava.net.preferIPv4Stack=true after the -vmargs line in my eclipse.ini file, Eclipse started to listen via IPv4: [email protected]:~$ netstat -an | grep 9000 tcp 0 0 0.0.0.0:9000 0.0.0.0:* LISTEN Eclipse Xdebug Not Stopping At Breakpoints

I had /home/vagrant/PhpProject/. Or does xdebug just not work with Eclipse Helios? [Updated on: Fri, 06 August 2010 15:42]Report message to a moderator Re: Breakpoints not working [message #551491 is a share|improve this answer answered Jul 11 '15 at 23:28 Michael 445312 add a comment| up vote 0 down vote I add the same problem on fedora release 20 Heisenbug, php-ZendFramework2-Debug-2.3.9-1.fc20.noarch, php-pecl-xdebug-2.2.7-1.fc20.i686, have a peek here it appears in phpinfo() output, etc.) but breakpoints do not work if loaded in this way. (It will even connect to debugger clients, and accept breakpoints--they just never get triggered.) I

Terms Privacy Security Status Help You can't perform that action at this time. Xdebug Log Check the source paths of the dependencies. g105b referenced this issue Jul 16, 2013 Closed Starting debugger crashes Sublime Text 3 #6 ethali commented Aug 6, 2013 Hi.

The xdebug's log looks good, but don´t stop.

Report message to a moderator Re: Breakpoints not working [message #654998 is a reply to message #642234] Thu, 17 February 2011 22:42 Rylie Messages: 1Registered: February 2011 Junior drpain commented Oct 22, 2014 Mine wasn't working either, the mapping really sorted everything out. Thank you. Xdebug Sublime Breakpoint Not Working share|improve this answer edited Mar 7 '13 at 14:41 answered Mar 7 '13 at 3:21 Patrick Steil 19517 add a comment| up vote 0 down vote 1- check xdebug config on

Thanks in advance. [Updated on: Thu, 17 February 2011 23:13]Report message to a moderator Re: Breakpoints not working [message #655117 is a reply to message #654998] Fri, 18 If I set the remote_log option is see that Netbeans is trying to set something: <- breakpoint_set -i 452 -t line -s enabled -f file:///http:/development.xxx.de/users/itsame/index.php -n 15 -> Check This Out To check if this is the problem: Enable logging, -dxdebug.remote_log=/tmp/remote.log Check the exact path in the log when breakpoints are set Compare the path to the PHP intepreter is using, for

Jenny Swift 13,036 Points Jenny Swift Jenny Swift 13,036 Points 2y ago I followed your instructions and this is what I see: PHP Version 5.5.3 Configuration File (php.ini) Path : /Applications/MAMP/bin/php/php5.5.3/conf Perhaps the "Path Mapping" answer from pitchandtone will work for you. –safl Jul 8 '15 at 8:51 add a comment| up vote 4 down vote I just experienced something similar to Turns out that Komodo is doing a case-sensitive compare on path name, so my mapping didn't quite match. Could California Ratify the Paris Agreement?