Home > Not Working > Yamaha R6 Speedo Not Working

Yamaha R6 Speedo Not Working

Contents

Today 02:30 PM by marcadamski 0 2017 MotoGP Valencia... It did not fix the problem (swapping out the speedo harness) but what I noticed is that when the new harness is attached, the neutral is much more dim. did you see it?! I checked for the wires in both plugs. navigate here

Then my brother in law took it apart and cleaned it and made sure there was a good connection. Then again, I shut off the bike and nada. The new harness came yesterday. I checked all the wires in the wiring harness as well as the new harness.

Cbr600rr Speedometer Not Working

did you see it?! Maybe Stator? Harabec replied Jun 29, 2016 2009 Ducati 1098R Bayliss... Most (all?) bikes don't put out crap for voltage when idling - just barely enough to maintain all systems without completely draining the battery.

As I was connecting the plugs, I figured that every single one would be different. Much more likely it is either a bad speedo sensor. need to tune it, and the air filter is off too so you can hear that. R6 Speedometer Not Working Today 02:48 PM by ChrisDangR6 0 Top 10 Motorcycle...

I'd still do the tests, just do it by pins and layout rather strictly by color. Yamaha R6 Speed Sensor Location saulcampos is offline Quote Quick Reply post #9 of 11 (permalink) Old 03-14-2013, 12:27 AM Jarhead75 Squid Join Date: Apr 2012 Posts: 17 Re: Gauge Cluster NOT WORKING!! Today 01:31 PM by Rich22 9 4 Attachment(s) FS: 09-11 R1 Traction... can any one tell me please what is causing this trouble with my bike and what I can do to fix it.

The tach could be related or not. Cbr600f Speedo Not Working Don't mind that it kinda bogs down.. the bike is a 00 r6. anyone with any advice is welcome...

Yamaha R6 Speed Sensor Location

The mileage, temp (although it's way off), and oil light also show after the speedometer and rpm's turn on aswell. Tripped1 is offline Quote Quick Reply post #11 of 12 (permalink) Old 07-07-2013, 10:02 PM Marc05 SBN Newb Join Date: Jul 2013 Location: south texas Age: 32 Posts: 1 Cbr600rr Speedometer Not Working Just need some patience. Cbr600rr Gauge Cluster Not Working I meant the cluster..

The speed was staying on like it usually does but it still flashed a couple times. check over here Loading... Quote: Originally Posted by maltomix View Post YOu guys ever get this figured out? Sign in to make your opinion count. 2007 Cbr600rr Speedometer Not Working

My Neutral, Gas, brights and turn signals all work female end mounts to the engine on a nipple right in the center of the engine under the Carbs.. (as you look Still has to "warm up" again. The one you have is not right and may be causing more problems that it's solving. http://tekspotting.com/not-working/yamaha-gauges-not-working.html Electrical?

Results 1 to 8 of 8 Speedometer not working.This is a discussion on Speedometer not working. R6 Speedometer Calibration Im riding my bike as usual but when I shut it off and try to start it back again It wont start. Still has to "warm up" again.Click to expand...

Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

would you know the part # for that? Posting Quick Reply - Please WaitPosting Quick Reply - Please Wait « Previous Thread | Next Thread Thread Tools Show Printable Version Show Printable Version Display Modes Linear Mode Linear Mode Part number is 642482 (37700-mel-000). Cbr600rr Speed Sensor Ok I will do the tests.

My buttocks are extremely pale and unsightly, especially in moonlight. ~Random Interweb Dude whom I very much want to buy a beer. What happened to make it stop working? There is no short to ground from pink wire to green, and the signal voltage (+5v) never drops to zero like it's supposed to. weblink Email Address: OR Log-in User Name Password Remember Me?

I'd double check your wires.Click to expand... it's solid. When the bike starts to idle rough, especially when cold, the light flickers. Search Forums Show Threads Show Posts Advanced Search Google Search Go to Page...

i repaired it and now the gauge works fine. Today 03:27 PM by mtoth 12 Changed plugs; bike... Share Share this post on Digg Del.icio.us Technorati Twitter 00yzf r1 is offline Quote Quick Reply post #4 of 7 (permalink) Old 07-18-2008, 02:35 PM leanyamr6 Crown is Good For Ed Pastore 270,482 views 20:09 R6 Speedo Healer install and calibration - Duration: 11:37.

What could be wrong? You could also have either forgotten to attach or tighten a ground for the cluster. Human Verification In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in The time now is 06:07 PM.

If the wire is damaged or broken the symptoms are weird gauge cluster function, to a cluster that looks un-powered. Nada. Didn't fix my problem. Electrical?

What should I look for? the tail light and speedo lights went out.. Loading... Register Now In order to be able to post messages on the Sportbikes.net forums, you must first register.

Useful Searches Recent Posts PNW Riders Forums PNW Riders Mechanical & Technical 99 R6, Speedometer not working Discussion in 'Mechanical & Technical' started by rumorco, Jan 21, 2015. Can any one help me with this following problem.